Δελτίο Τύπου: Γνωστοποίηση Αλλαγής Σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου

Η INTRALOT Α.Ε.  σε συνέχεια της από 9ης Μαρτίου 2020 συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου και της ανακοίνωσης της ίδιας ημέρας, γνωστοποιεί την συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα ως εξής:

Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος.

Κωνσταντίνος Γ. Αντωνόπουλος, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Χρήστος Κ. Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

Νικόλαος Η. Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

Χρυσόστομος Δ. Σφάτος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

Αλέξανδρος – Στέργιος Ν. Μάνος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Σωτήριος Ν. Φίλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Αναστάσιος Μ. Τσούφης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Ιωάννης Π. Τσουκαρίδης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η θητεία των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 17.04.2025.

INTRALOT
Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 47 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με κύκλο εργασιών €0,9 δις και περίπου 5.200 εργαζομένους (3.000 εκ των οποίων στη μητρική και σε θυγατρικές εταιρείες και 2.200 σε συγγενείς) το 2018, η INTRALOT αναπτύσσεται με βάση την καινοτομία που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο δοκιμασμένες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα νέο οικοσύστημα ολιστικών λύσεων για όλα τα κανάλια διανομής (omni-channel) και όλες τις κατηγορίες περιεχομένου (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT) για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λοταριών. Η INTRALOT έχει λάβει από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) την σημαντική πιστοποίηση αναφορικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι “WLA Responsible Gaming Framework” καθώς και τα πιστοποιητικά ασφάλειας ψηφιακών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:
κα. Χρύσα Αμανατίδου, Group Corporate Affairs Director
Τηλ.: +30 2106156000, Φαξ: +30-2106106800, email: amanatidou@intralot.com - www.intralot.com