Η INTRALOT μέσα στους 125 νέους παγκόσμιους πρωταθλητές

10/09/2007

H INTRALOT, ως ενεργός και καταξιωμένος εταίρος της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας και ηγέτιδα δύναμη του κλάδου της, αναδείχτηκε μέλος της νεοσύστατης κοινότητας Global Growth Companies που δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum – WEF).
Η επίσημη ανακοίνωση για την ίδρυση αυτής της νέας κοινότητας έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών της διεθνούς συνάντησης “Inaugural Annual Meeting of the New Champions” του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στο Νταλιάν της Κίνας από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, στο λεγόμενο «Summer Davos», όπου συμμετείχαν πάνω από 1700 προσωπικότητες από 90 χώρες του κόσμου.
Η εν λόγω κοινότητα απαρτίζεται από τις 125 κορυφαίες επιχειρήσεις νέας γενιάς που με τη δραστηριότητά τους αναμένεται να διαμορφώσουν τις εξελίξεις στο παγκόσμιο επιχειρηματικό σκηνικό. Το 40% των μελών προέρχεται από την Ασία, το 26% από την Ευρώπη, το 20% εδρεύει στην Αμερική και το 14% στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η έννοια των «New Champions» αντιστοιχεί στην δυνατότητά που έχουν οι εν λόγω επιχειρήσεις να επικρατήσουν στο άμεσο μέλλον ως ηγέτιδες δυνάμεις της παγκόσμιας οικονομίας, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως το επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζουν, τους αναπτυξιακούς τους δείκτες, την ηγετική θέση που έχουν στον κλάδο τους και την εν γένει υποδειγματική τους λειτουργία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κύριος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, που συμμετείχε στη διοργάνωση, δήλωσε με την ευκαιρία αυτή: "Είναι προνόμιο αλλά και μεγάλη τιμή για την INTRALOT να αποτελεί μέρος αυτής της κοινότητας. Η επαφή με τους ηγέτες της παγκόσμιας οικονομίας ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και αποτέλεσε μια θαυμάσια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, θέσεων και πρακτικών για τη βέλτιστη λειτουργία των θεμάτων που αφορούν τις επιχειρήσεις αλλά και την κοινωνία".