Με επιτυχία η έναρξη του συστήματος τυχερών παιχνιδιών της λοταρίας του Αμβούργου

02/07/2007

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο για την εγκατάσταση του νέου συστήματος διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών της INTRALOT για λογαριασμό του Κρατικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών του Αμβούργου “LOTTO HAMBURG”.
Η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας του συστήματος έγινε νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, με την παρουσία εκπροσώπων της INTRALOT. Η LOTTO HAMBURG λειτουργεί πάνω από 50 χρόνια και έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 500 πρακτορείων, σημειώνοντας πωλήσεις της τάξης των 209,6 εκ. ευρώ μέσα στο 2006.
Ύστερα από μια περίοδο εντατικής προετοιμασίας, το νέο πιλοτικό σύστημα τέθηκε σε κανονική λειτουργία με απόλυτη επιτυχία και είναι σε θέση πλέον να προσφέρει στην LOTTO HAMBURG πολύπλευρες δυνατότητες για τη βέλτιστη διαχείριση των τυχερών παιχνιδιών της επικράτειας. Το σύστημα περιλαμβάνει το κεντρικό σύστημα διαχείρισης παιχνιδιών «LOTOS» καθώς και το απαραίτητο λογισμικό για την εύρυθμη λειτουργία των τερματικών που είναι εγκατεστημένα στα σημεία πώλησης τυχερών παιχνιδιών.
Το έργο αυτό είναι στρατηγικής σημασίας, μια και αφενός είναι η πρώτη φορά που η πλατφόρμα LOTOS εγκαθίσταται στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Γερμανίας και αφετέρου γιατί θα αποτελέσει το εφαλτήριο της περαιτέρω δραστηριοποίησης της εταιρίας στη Γερμανία και της ενίσχυσης της παρουσίας της στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κος Siegfried Spies, Διευθύνων Σύμβουλος της LOTTO HAMBURG, είπε: “Χάρη στη συνεργασία μας με την INTRALOT και την πιλοτική λειτουργία του LOTOS O/S, θέσαμε γερά τα θεμέλια για μια τεχνολογική επανάσταση στην τοπική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Η συνταγή είναι μια: η χρήση τυποποιημένων προϊόντων και τεχνολογιών, μια επιλογή που είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα από χρηματοοικονομικής άποψης. Για να αναφερθώ στην περίοδο της προετοιμασίας, δεν έχω παρά να πω ότι η συνεργασία μας με την INTRALOT και την ADESSO ήταν εξαιρετική και ο στόχος μας να εισάγουμε στην αγορά τόσο καλές νέες λύσεις τεχνολογίας, μας γέμιζε ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά”.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: «Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου για τη Λοταρία του Αμβούργου αποδεικνύει την ισχυρή πελατοκεντρική φιλοσοφία της INTRALOT καθώς και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των έργων που υλοποιούνται σε χώρες με υψηλά τεχνολογικά πρότυπα, όπως η Γερμανία. Η επένδυση αυτή μας έδωσε την ευκαιρία να προσαρμόσουμε στην πράξη και με τον καλύτερο τρόπο το κεντρικό σύστημα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών LOTOS ώστε να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της γερμανικής αγοράς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στη LOTTO HAMBURG την ιδανικότερη λύση για την κάλυψη των τρεχουσών και μελλοντικών αναγκών της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό της LOTTO HAMBURG για την ευκαιρία που είχαμε να συνεργαστούμε, καθώς και την ADESSO για τον επαγγελματισμό που επέδειξε».