Σημαντικές διακρίσεις για την Intralot στα επιχειρηματικά βραβεία Χρήμα 2006

Σημαντικές οι διακρίσεις που απέσπασε η INTRALOT – τόσο σε εταιρικό επίπεδο όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλός της, κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, στο πλαίσιο της διοργάνωσης που εντάσσεται στο Διεθνές Επενδυτικό Συνέδριο EUROMONEY CONFERENCE, με θέμα «Greece 2006: A Gateway for Business”, το οποίο έγινε στις 1 & 2 Νοεμβρίου 2006 στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο κος Κων/νος Αντωνόπουλος, τιμήθηκε με τα βραβεία «Καλύτερος Καινοτόμος Manager” και «Καλύτερος Εξωστρεφής Manager» ενώ το βραβείο της «Καλύτερης Εταιρίας 2006» απέσπασε η INTRALOT. Επιπλέον, η εταιρία διακρίθηκε και στις κατηγορίες «Επιχειρηματικής Καινοτομίας», «Διεθνοποίησης» και «Επενδυτικών σχέσεων».
Τα Επιχειρηματικά Βραβεία που διοργανώνονται από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αποτελούν πλέον θεσμό στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Η επιλογή των υποψήφιων εταιριών πραγματοποιείται έπειτα από την αξιολόγηση των καλύτερων εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και την ψηφοφορία των επαγγελματιών της αγοράς και του ευρύτερου επενδυτικού κοινού. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προβολή και βράβευση της επιτυχημένης πορείας των επιχειρήσεων που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της Ελληνικής οικονομίας γενικότερα.
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, ο κος Κων/νος Αντωνόπουλος δήλωσε: «Τα βραβεία που απέσπασε η INTRALOT όσο και εγώ προσωπικά αποτελούν μια αναγνώριση της εντατικής και συνεπούς προσπάθειας της εταιρίας μας για την ανάδειξή της στην καλύτερη πολυεθνική εταιρία που μέσα από καινοτόμες λύσεις και σωστό σχεδιασμό εξασφαλίζει πρόσθετη αξία στους μετόχους, πελάτες και εργαζόμενούς της»
Η INTRALOT αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες ολοκληρωμένων συστημάτων τυχερών παιχνιδιών & διαχείρισης συναλλαγών, καθώς και παροχής νέων παιχνιδιών και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε κρατικούς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών και προμηθευτές χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, παγκοσμίως. Το ευρύ φάσμα προϊόντων & υπηρεσιών της, η τεχνογνωσία της στη διαχείριση παιχνιδιών στοιχημάτων, αριθμολαχείων και video lottery, η εμπειρία της στα αθλητικά παιχνίδια και η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, προσδίδουν στην INTRALOT ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητα, κερδοφορία και ανάπτυξη των πελατών της. Με 37 θυγατρικές, 8 γραφεία αντιπροσωπείας με πάνω από 3,600 εργαζομένους και με έσοδα €523 εκατ. το 2005 και €700(Ε) εκατ. το 2006, η εταιρία κυριαρχεί στην αγορά της Ευρώπης, κατέχει σημαντική θέση στη Ν. Αμερική και έχει παρουσία στη Β. Αμερική, Ασία, Αφρική και Ωκεανία.